top of page

Westerkaatje Rotterdam


Dit vind ik een van de leukste restaurantjes in Kralingen. Het is eigenlijk niet alleen een restaurant, want je kunt er ook allemaal leuke dingetjes kopen. Vaak koop ik bij Westerkaatje cadeautjes. Je hebt keuze zat omdat ze een gevarieerd assortiment hebben zoals: service, pannen, siroop, vazen, honing, sauzen, zeepjes en leuke dingetjes voor in de keuken. De prijzen van de producten die ze verkopenvind ik dan ook goed te doen.


Vorig jaar heb ik er zelfs een leuk Aziatisch kookboek gekocht, wat ik toen cadeau heb gedaan aan een goede vriendin. Verder is het ook mogelijk om te ontbijten of te lunchen. Dit kan binnen, maar buiten hebben ze ook een klein terrasje. Verder kun je bij Westerkaatje ook eten afhalen. Er staan altijd lekkere salades, quiches, soepen of tapenades in de koeling. Hier betaal je wel iets meer voor, maar het is allemaal erg lekker.


Ook hebben ze elke week de weekschotel. Toen ik deze foto ging maken hadden ze als weekschotel de Coq au vin met knolselderij/aardappel puree en paddenstoelen. Dit klinkt toch heerlijk?Ook heb ik een keer bij Westerkaatje truffelhoning gekocht. Deze had een te heftige truffelsmaak om in de ochtend door mijn yoghurt te doen, maar hij was wel erg lekker op een broodje met brie en walnoten hoorde ik van een vriendin. Ik lust namelijk geen kaas, ja je leest het goed. Westerkaatje is dus echt een aanrader!

Comments


bottom of page