top of page

Taarten bestellen

Bestel bij ons een unieke taart en stel hem zelf samen

Heb jij iets te vieren en ben je op zoek naar een mooie en lekkere taart? Sinds kort maken wij op bestelling speciale verjaardagtaarten. Bepaal zelf welke smaak en hoeveel lagen je wilt. Kies bijvoorbeeld uit een chocolade taart met een Kinderbueno frosting. Deze taart is dan ook te zien op de foto en bestaat uit drie lagen. Uit deze drie laags taart kunnen 30 stukken gesneden worden.

 

Ben je nou niet zo’n fan van chocolade, kies dan bijvoorbeeld voor een carrotcake, citroen, framboos of karamel cake met een frosting die hierbij past. Bepaal zelf de smaken en  het aantal lagen en wij maken hem. 

 

We vragen je om de bestelling van de taart op tijd te plaatsen i.v.m. het inkopen doen en alle voorbereidingen. In overleg kan de taart bij ons opgehaald worden of aan huis afgeleverd.

 

De prijs van de taart wordt bepaald op basis van de smaken en het aantal lagen die je wilt. De drie laagse chocolade taart met Kinderbueno frosting zoals op de foto kost nu 80,- euro waarvan we 5,- euro doneren aan het Rode Kruis. 

Wil jij een unieke taart bij ons bestellen? Stuur dan een email naar infovalenrosa@gmail.com

Onze huisgemaakte taarten

bottom of page