top of page

High Tea La Maison Du Velp

Vorige week heb ik mijn lieve oma getrakteerd op een high tea voor haar verjaardag. Ik vond het een leuk idee om naar La Maison Du Velp te gaan bij haar in het dorp en jeetje wat was ik verrast! Een mega uitgebreide high tea en HEEL veel lekkers!

La Maison Du Velp
La Maison Du Velp

Bij binnenkomst stond de tafel aal mooi gedekt. Het is een klein zaakje met een Franse uitstraling. Op het zaakje zelf wordt je al helemaal verliefd.


Er werd een pot theewater op tafel gezet en je kunt je eigen smaakjes kiezen. Tussendoor wordt de theepot goed bijgevuld en er is echt voor ieder wat wils wat smaken betreft! Wat zal ik zeggen… er kwam een blad met misschien wel 50 verschillende soorten thee.

theesmaken
theesmaken

We begonnen de high tea met een tomaat paprika soepje. Heerlijk!


tomaat paprika soepje
tomaat paprika soepje

Hierna kregen we twee kleine sandwiches, beide rijkelijk gevuld. De een met vis de ander met vlees. Normaal zijn sandwiches altijd best saai, maar dit was echt next level! Super smaakvol en heel vers, love it!!


sandwiches
sandwiches

De volgende gang was een plankje met nog wat hartige hapjes en niet te vergeten een overheerlijke scones met cream en jam.


hartige hapjes
hartige hapjes

Nu was het tijd voor het zoete gedeelte. Allereerst een glaasje verse jus en ondertussen werd de tafel helemaal vol gezet… Je zat al best redelijk vol, maar toen we dit zagen kon ons geluk niet meer op. Zoveel lekkere dingen!


Van appeltaart, fruittaartjes, chocolade, bonbons, macarons, petit fours, zoute snacks, bitterkoekjes tot en met vers fruit met slagroom! Echt mega veel maar zo lekker!


high tea
high tea

Wij hebben hier ongeveer 3 uur gezeten en dat is echt niet lang, want sneller krijg je het niet op.

De kwaliteit is echt heel erg goed, ik ben best kritisch en vind lang niet alle high tea lekker, maar dit is oprecht de beste die ik denk ik ooit heb gehad. Dat komt denk ik door dat je merkt dat het met veel liefde is gemaakt en het echt vers is.


Ik denk dat dit zeker wel de leukste, lekkerste en meest uitgebreide high tea is die ik ooit heb gehad! Ik raadt het dan ook aan om er zeker eens langs te gaan!

Valenrosa-1.png
bottom of page