top of page

Vruchtenwater braam, sinaasappel & gember


Vruchtenwater braam, sinaasappel & gember
Vruchtenwater braam, sinaasappel & gember

Tegenwoordig werken en studeren we steeds meer thuis en om eerlijk te zijn waren wij het water, thee en koffie wel een beetje zat. Nu hebben we een heerlijk en makkelijk vruchtenwater recept voor jullie bedacht wat ook nog een healthy is. Het vruchtenwater bestaat namelijk alleen maar uit natuurlijke smaakstoffen die uit het fruit komen. Ideaal als je eens wat anders wilt drinken maar toch om de lijn denkt. Maak een lekkere grote karaf van dit vruchtenwater zodat je jezelf de hele dag kunt bijschenken. 


Het is wel belangrijk om het vruchtenwater minimaal 2 uur in te laten trekken in de koelkast zodat de smaken optimaal worden. Heb jij dit vruchtenwater gemaakt? Tag ons dan in de foto @valenrosasrecepten. Wat heb je nodig:

10 bramen 

1 sinaasappel 

3 cm verse gember 

1 karaf van minimaal 1,25 liter water 


Prak de bramen in een klein kom met de onderkant van een lepel een beetje fijn. Giet daarna het glas met een beetje geplette bramen leeg in de karaf. Rasp de schil van de sinaasappel met een rasp en snijd de sinaasappel in partjes en voeg beide aan de kan. 


Snijd de gember in dunne plakjes, wel even wassen als je de schil erom laat zitten. Schenk daarna karaf vol met ijskoud water en laat minstens 2 uur intrekken in de koelkast.
bottom of page