top of page

Supersnelle pindakaas noedels


pindakaas noedels
pindakaas noedels

Geen zin om te koken of wil je snel een makkelijke maaltijd maken. Dan zit je bij deze supersnelle pindakaas noedels helemaal goed. Het is niet alleen maar pindakaas wat je gebruikt als saus, maar het is wel het hoofdingrediënt. Rosa en ik zijn beide dol op pindakaas en we kopen dan ook vaak de pindakaas van de pindakaaswinkel. Het lekkerste is om voor dit recept een dunnere smeuïge pindakaas te gebruiken. Hierdoor krijg je een lekkere smeuïge saus.Makkelijke noedels

Je hebt vast wel een keer de noedels uit de supermarkt gegeten, maar deze zijn eigenlijk net zo snel klaar en nog veel lekkerder. Als je liever nog wat groente wilt eten, dan kun je ook heel goed wat groente bakken en dit op het laatste moment door de noedels heen roeren. Denk bijvoorbeeld aan wat gebakken champignons, paprika en boontjes. Nu ik (Val) fulltime werk ben ik vaak laat thuis en heb dan niet echt zin om te koken. Toen Rosa dit recept voor het eerst had gemaakt en het filmpje had gedeeld met mij, moest ik deze pindakaas noedels gelijk maken. Inmiddels heb ik dit recept al 3 keer gemaakt. De ene keer met wat groente en de andere keer met wat tomaten en komkommer on the side. Deze had ik gemarineerd met wat sesamolie en sesamzaadjes. Ook superlekker.


Heb jij deze supersnelle pindakaas noedels gemaakt? Tag ons dan in de foto @valenrosasrecepten want wij zijn erg benieuwd naar jouw creatie.


Supersnelle pindakaas noedels
Supersnelle pindakaas noedels

Wat heb je nodig voor 1 persoon:

60 gram noedels

2 theelepels pindakaas

2 theelepels rijstazijn

2 theelepels sojasaus

2 theelepels maple siroop

1 theelepel chilivlokken (of minder als je niet goed tegen pittig kunt)

1 stengel bosui


Kook de noedels via de aanwijzing op de verpakking.


Doe in een kom de pindakaas, rijstazijn, sojasaus en de maple siroop. Voeg ook de chilivlokken toe, maar pas hier wel mee op. Het is namelijk snel pittig, dus je kunt beter beginnen met wat minder en later extra toevoegen. Roer dit sausje goed door.

Snijd de bosui en doe de gekookte noedels door de saus. Roer goed door en voeg daarna de gesneden bosui toe. Eet Smakelijk!
Comments


bottom of page