top of page

Rocky road met paaseitjes


Rocky road met paaseitjes
Rocky road met paaseitjes

Rocky road… je kent het vast wel. Een geweldige uitvinding als je het mij vraagt. Een heerlijke combinatie van chocola, marshmallows en koekjes. Nu Pasen eraan komt heb ik een heerlijke variant gemaakt met paaseitjes! Een heerlijke smeuïge chocoladefudge met noten, zachte marshmallows, knapperige koekjes en paaseitjes. Het is niet alleen de smaak die ik zo lekker vind, maar ook de combinatie van structuren. Probeer het zeker een keer uit!


Wat heb je nodig voor 25 stuks:

200 gram pure chocolade in stukken

200 gram melkchocolade in stukken

50 gram boter

1 eetlepel stroop

150 gram biscuitjes

100 gram mini marshmallows 

50 gram Kitkat 

40 verschillende soorten paaseitjes 


Hak de koekjes en Kitkat fijn. 


Smelt de pure chocolade, melkchocolade, boter en de stroop in een hittebestendige kom boven een pan kokend water (au bain marie), of in de magnetron op lage stand (elke 30 seconden even roeren om te voorkomen dat het aanbrandt).


Roer de biscuitjes, mini marshmallows en de stukjes Kitkat door de chocolade. 


Bekleed een vierkant bakblik (ca. 22 x 22 cm) met bakpapier. Verdeel het chocolademengsel het bakblik en strijk de bovenkant glad. Halveer sommige paaseitjes. Het is lekker om ook af en toe een heel paaseitje in je mond te hebben ;). Druk de paaseieren in het chocolademengsel. Zet minimaal 3 uur of 1 nacht in de koelkast. 


Snijd voor het opdienen in blokjes en geniet van deze heerlijke rocky road wat een goede optie is om te maken tijdens pasen! 留言


bottom of page