top of page

Pizza caprese


Pizza caprese
Pizza caprese

Pizza, wie houdt er niet van? Ik vind het op z’n tijd in ieder geval erg lekker. Ik at eigenlijk nooit heel vaak pizza, alleen als we lekker uit eten gingen bij een Italiaans restaurant of onze mooie pizzaoven eens aan deden. Toen ik de bodems van Magioni voor het eerst at was ik eigenlijk wel gelijk verkocht en eten we zeker wat vaker pizza.


Van groentepizza hoor ik nog weleens dat mensen er helemaal niet enthousiast van worden. Dit zijn dan vaak de mensen die deze pizza’s nog nooit een kans hebben gegeven. Jammer, want deze pizza’s zijn ontzettend lekker en eigenlijk proef je de groenten niet eens echt terug. Ik ben dan ook erg blij dat ik ambassadeur van Magioni mag zijn. De pizza’s van Magioni bevatten minimaal 34% groente, makkelijke manier om aan je hoeveelheid groentes te komen toch? Hoewel het merk vooral bekend staat om hun bloemkoolbodem, hebben ze ook een bodem op basis van courgette en paprika. Deze pizza caprese van Magioni is een ontzettend lekkere pizza en heel makkelijk en snel klaar. Bovendien heb je ook niet veel ingrediënten nodig.Er is van alles mogelijk met deze groente bodems! Zelf ben ik groot fan van Italiaanse ham op mijn pizza. Er zijn tegenwoordig zo veel pizza’s met verschillende toppings. Volgens mij kan je alles wel op een pizza beleggen.


Op onze website staan nog veel meer lekkere inspiraties voor pizza’s!


Heb jij deze lekkere pizza van Magioni gemaakt? Maak dan een foto en tag ons en Magioni op social media. Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vonden.


Caprese pizza
Caprese pizza

Wat heb je nodig voor 2 pizza’s:

2 Magioni bloemkool pizzabodems

Classic tomatensaus van Magioni

Mozzarella

2 tomaten

BasilicumVerwarm de oven voor op 220 graden en bak de pizza’s vast 3 minuten voor. Bestrijk beide pizza’s met 2 flinke eetlepels tomatensaus. Pluk de mozzarella in stukjes en verdeel over de pizza’s. Snijd de tomaat in dunne plakken van 0,5 cm dik en verdeel over de mozzarella. Bak de pizza’s nog 8 minuten af in de oven.Commenti


bottom of page