top of page

Mini witte chocolade cheesecakes


Witte chocolade cheesecakes
Mini cheesecakes

No bake mini cheesecakes zijn een leuk dessert om te serveren als je weinig tijd hebt om iets te maken en geen zin hebt om lang in de keuken te staan. Het duurt maar 30 minuten om te maken en daarna hoeven ze alleen nog op te stijven in de koelkast. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig en wat leuke potjes. Vooral met de leuke feestdagen is dit zeker een dessert om aan te bevelen..Kleine cheesecakes maken Dit cheesecake recept in kleine potjes, is zoveel makkelijker en sneller te maken dan grote cheesecakes. Zonder eieren en bakken is er geen manier om dit dessert te verknoeien. Je kunt het niet te lang bakken, je kunt de eieren niet te lang opkloppen en er is geen gevaar van instorten of lekken. Als de zomer een toetje was, zouden het deze no bake mini cheesecakes zijn.


Recept mini cheesecakes
Kleine cheesecakes witte chocolade

Een aantal voordelen op een rij: Supermakkelijk recept Weinig gereedschap nodig Klaar in 30 minuten En no bake!Mini cheesecakes bakken We beginnen met de heerlijke bastognebodem . Super easy en snel gemaakt. Even met een beetje boter blenden in een keukenmachine en verdelen in de vormpjes. De cheesecake vulling bestaat uit witte chocolade, slagroom, kwark, mascarpone en witte basterdsuiker. Vul de vormpjes met de vulling en klaar zijn ze! Zet ze in de koelkast en je kunt na een paar uur heerlijk genieten van deze mini no bake cheesecakes.


Kleine mini cheesecakes bakken
Recept kleine witte chocolade cheesecake

Wat heb je nodig voor 6 stuks: 150 gram Bastogne koeken 60 gram boter 250 gram witte chocolade 125 ml slagroom 125 gram kwark 125 gram mascarpone 50 gram witte basterdsuiker Extra benodigdheden: 6 glazen potjes Keukenmachine Mixer Maal de Bastogne koeken fijn in een keukenmachine. Smelt de boter in een klein pannetje en voeg dit vervolgens bij de Bastogne kruimels. Verdeel dit mengsel in de glazen potjes. Druk het voorzichtig en gelijkmatig aan met de bolle kant van een lepel. Houd een klein beetje van de kruimels over voor de topping. Zet de glaasjes in de koelkast.


Smelt de witte chocolade au bain-marie. Laat deze volledig afkoelen tot het nog net vloeibaar is. Klop de slagroom lobbig in een staande mixer. Voeg de kwark, mascarpone en basterdsuiker toe en mix nogmaals tot je geen klontjes meer ziet. Mix tot slot de chocolade erdoor totdat je een gladde massa hebt. Zorg ervoor dat alles goed gemengd is. Haal de glaasjes uit de koelkast en verdeel het mascarpone-kwark mengsel over de koekbodem. Strijk dit glad met een lepel. Verdeel de overige koekkruimels erover en zet de taartjes minimaal 3 uur in de koelkast om op te stijven. Haal de taartjes uit de koelkast en geniet van deze heerlijke mini witte chocolade cheesecakes.Comentarios


bottom of page