top of page

Kids pizza
Kids pizza

De nieuwste aanwinst van Magioni, de Cats & Dogs pizza op basis van pompoen. Vorige week ontving ik weer een goed gevulde doos met pizza’s van Magioni thuis. Ze hebben bodems op basis van bloemkool, courgette en paprika. Maar, sinds een paar dagen is er een vierde smaak uitgekomen, de Cats & Dogs pizza op basis van pompoen. De naam van de pizza verklapt het al, maar de pizza ziet eruit als een kat of hond en bestaat voor 32% uit pompoen.


Deze kinderpizza belegde ik met makkelijke ingrediënten want het moet wel lekker en makkelijk blijven voor de kids. Bovendien hebben wij deze ingrediënten altijd wel in huis dus is het simpel. De saus gebruikte ik ook van Magioni. Ze hebben een classic en een spicy variant. Als toppings gebruikte ik parmaham, champignons, courgette en paprika. Super makkelijk en oh zo lekker!Ik kies zelf eigenlijk altijd voor makkelijke en simpele toppings. Nu wij vaak samen werken met Magioni komen we steeds meer smaakcombinaties tegen en. Zo maakte wij eerder een pizza met pesto en asperges, ontzettend lekker en was ik zelf nooit op gekomen met een standaard pizzabodem.


Heb jij deze heerlijke pizza gemaakt? Maak dan een leuke foto en tag ons op social media @valenrosasrecepten. Wij zijn altijd heel benieuwd naar jullie creaties. Vooral met deze nieuwe bodems!


Wat heb je nodig voor 2 pizza’s?

2 pizzabodems (ik gebruikte de Cats & Dogs bodem van Magioni)

classic tomatensaus van Magioni

parmaham

champignons

courgette

paprikaVerwarm de oven voor en bereid de door jouw gekozen pizzabodems volgens de verpakking.


Verdeel over iedere pizzabodem een eetlepel tomatensaus en spreid die uit over de pizza. Laat 1 centimeter langs de rand leeg.


Snijd de groenten in plakjes en beleg de pizza met de groenten, is dit in de vorm van een hoofdje of gewoon lekker losjes... dat mag je zelf bepalen.


Bak de pizza voor 8 tot 10 minuten op 220 graden.


Haal de pizza’s uit de oven en geniet van jouw heerlijke Cats & Dogs kids pizza

Commentaires


bottom of page