top of page

De Broodbakkers in de Lusthofstraat Kralingen


De Broodbakkers in de Lusthofstraat Kralingen
De Broodbakkers in de Lusthofstraat Kralingen

De broodbakkers zit net nieuw bij mij in de Lusthofstraat en het ziet er heel leuk uit en is ook nog eens mega lekker. De broodbakkers is een echt familiebedrijf en gaat nu al 5 generaties mee. De broodbakkers zijn heel goed in het bakken van zuurdesembroden. Deze broden rijzen minimaal 14 uur lang en worden echt op de authentieke manier gemaakt. Naast brood hebben ze ook allerlei mooie en lekker uitziende taarten en cakejes. Ze hebben nu voor

sinterklaas zelfs een pepernotenbrood. Hoe leuk is dat?!

Ze hebben allerlei lekkere broden zoals donkere, lichte met of zonder pitjes. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om een brood te kopen dat niet gesneden is. Zo kun je zelf van die heerlijke dikke plakken snijden. Voor de recepten gebruiken wij dat veel en wie wil er nou niet een lekkere dikke boterham? De patisserie die ze hebben daar kunnen wij nog wel wat van leren. Zie de foto’s hier beneden wat ze allemaal voor lekkers hebben. 


In Kralingen op de Lusthofstraat wordt overigens niks zelf gebakken, alles wat ze maken komt uit Bergen op Zoom. Het brood dat wordt gemaakte is zonder extra toevoegingen van e-nummers en lactose en is daarom extra lekker. De broden worden echt op de ouderwetse manier gemaakt met bloem, water en zout. De bakkers van De broodbakkers zeggen dan ook ‘tijd is immers smaak’ en dat klopt zeker!


Ik kan iedereen aanrader om hier een keertje langs te gaan en een brood of iets van de patisserie te kopen, je zult geen spijt krijgen! Je proeft dat het met liefde en passie is gemaakt.

bottom of page