top of page

Hemels in Arnhem


Hemels in Arnhem
Hemels in Arnhem

Opzoek naar een leuk restaurantje in Arnhem waar je heerlijk kunt zitten? Hemels in Arnhem is een van de plekjes waar ik graag kom met bijvoorbeeld vrienden. Ze hebben er heerlijke ontbijtjes, taartjes en ze hebben lekkere dingen voor de lunch.


De eerste keer dat ik hier was, was ik samen met 2 goede vriendinnen van mij, Anne en Luna. We hadden elkaar al eventjes niet gezien en waren vroeger niet van elkaar weg te krijgen. Toen we dit restaurantje in Arnhem zagen, wilden we gelijk naar binnen. Zo gezellig en allemaal mooie lekkere taartjes in de vitrine! Tijd voor wat lekkers. We werden goed ontvangen en zaten aan een leuk tafeltje. De bediening was vriendelijk en behulpzaam. We kozen voor een lekker koffietje en natuurlijk een van de mooie taartjes uit de vitrine.


Bij Hemels proberen ze zoveel mogelijk te werken met lokale en/of biologische ingrediënten. Ze hebben een dagelijks wisselend assortiment van luxe taarten, patisserie en chocolade. Alle hemelse gebakjes kan je ook mee naar huis nemen of bestellen.


Ben je niet zo’n zoetekauw? Naast hun uitgebreide patisserie assortiment kun je ook bij hun terecht voor een hemels ontbijt of een heerlijke lunch. Als ontbijt hebben ze bijvoorbeeld hele lekkere pancakes op het menu staan of lekkere huisgemaakte wentelteefjes van suikerbrood met een beetje citroenkwark.

Ook serveren ze een leuke afternoon tea. Vanaf 2 personen kun je heerlijk genieten van al het lekkers dat ze hebben. 2 uur lang genieten van onbeperkt thee, scones met lemoncurd, jam en room, chocoladetruffels, vegetarische miniquiches en diverse belegde minibroodjes.


Nu al zin om naar hemels te gaan? Geloof me… ben je in Arnhem, neem vooral een kijkje bij dit onwijs leuke restaurantje. Een echte aanrader!

Comments


bottom of page