top of page

Croissants gevuld met Nutella en marshmallow


Croissants gevuld met Nutella en marshmallow
Croissants gevuld met Nutella en marshmallow

Croissants met nutella en marshmallows, dat klinkt als heaven toch? En dat is het ook! Met deze croissantjes steel jij zeker de show tijdens het ontbijt. Het is ook nog onwijs makkelijk te maken. Binnen een mum van tijd staan ze klaar en heb je het perfecte zondag ontbijtje. Ik heb deze combinatie nog nooit gegeten maar toen ik het langs zag komen, moest ik het proberen!Dit recept is ook zeker leuk om te maken met kinderen. Wie houdt er nou niet van nutella?! Als je deze croissants maakt zou ik niet te veel nutella gebruiken anders wordt het wel heel vet en machtig, maar af en toe is dit ook wel heel lekker. ;) We gaan snel aan de slag!


Wij hebben een video opgenomen hoe je deze heerlijke croissant maakt, klik hier voor de video.


Wat heb je nodig voor 6 croissants:

1 pak XL-croissants van Danerolles

1 ei

Nutella

24 marshmallows


gevulde croissants
gevulde croissants

Verwarm de oven voor op 180 graden.


Open de verpakking van Danerolles en rol het deeg uit. Snijd de lijntjes los van elkaar met een mes zodat je 6 driehoeken krijgt, het is makkelijk want de lijnen staan al in het deeg. Rol het deeg op, maar niet te strak. Herhaal dit voor alle 6 de stukken deeg en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Duw de puntjes van het croissantje iets naar binnen, zodat je echt de vorm van een croissant krijgt als die gebakken is.


Klop het eitje los in een glas en besmeer de croissant met het ei. Hierdoor gaat je croissant mooi glanzen en wordt hij lekker knapperig. Bak de croissants gedurende 15 minuutjes in de voorverwarmde oven tot ze goudbruin gekleurd zijn.Als de croissants klaar en afgekoeld zijn snijd je hem open en besmeer je met zoveel nutella als je wilt. Leg per croissant 4 marshmallows bovenop de nutella en smelt deze een beetje met een brander. Deksel erop en geniet van deze heerlijke smaaksensatie!

Comments


bottom of page