top of page

Club Zand in Castricum


Club Zand in Castricum
Club Zand in Castricum

Vandaag ben ik samen met mijn moeder en onze hond Moos naar Castricum aan zee geweest. Een vriendin van mama gaat hier vaak heen en had een leuk strandtentje gevonden genaamd “Club Zand”. Een echte aanrader vertelde ze als je lekker een stand wandeling gaat maken. Mijn moeder en ik wilden dit natuurlijk gelijk proberen en zijn met de hond naar het stand gereden.


Voor ons was het 2 uur rijden, dus toen we aankwamen vonden we het een goed idee om eerst even een koffietje te drinken bij Club Zand. We werken leuk begroet en konden een lekker plekje op een bankje uitzoeken. De openhaard stond heerlijk aan en het was een hele gezellige sfeer. Iedereen was op zijn gemak en zat heerlijk te genieten met of zonder hond. We werden vriendelijk bediend en gingen daarna even een strandwandeling maken.


Na het wandelen hadden we trek gekregen en doken we het strandtentje weer in. Moos mocht naast ons op de bank liggen en we kregen een lunchkaart met onwijs lekkere gerechten op het menu. Allemaal aparte dingen wat je het liefst allemaal zou willen proeven. Kies bijvoorbeeld uit een lekkere flatbread met koude topping of geniet van een gezonde bowl. Bij Club Zand kun je ontbijten, lunchen, snacken en dineren. De echte vis en vleesliefhebbers kunnen hier hun lol op! Maar ook voor de vega’s en vegans is het een groot feest. #veggielovers


Club Zand is dé plek om even lekker te ontspannen. Voetjes in het zand en genieten van goede bites & dranken. Elke dag geopend!

bottom of page