top of page

Chocolade Kinder fudge


Chocolade Kinder fudge
Chocolade Kinder fudge

Gemakkelijke chocolade Kinder fudge met maar 3 ingrediënten!


Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst een fudge recept heb gedeeld. Toen deelden wij een onwijs goed recept voor oreo fudge met jullie. Man wat was deze goed. Hoe dan ook, ik dacht dat het wel weer tijd was voor een goed fudge recept en nu met die kleine Kinder bars!


Dit recept is eigenlijk heel vergelijkbaar met die van de oreo fudge. Alleen de Kinder chocolade is anders en dat vind ik ook zo leuk aan fudge recepten. Je kunt er zoveel verschillende kanten mee op en je hebt meestal maar 3 a 4 ingrediënten nodig. Dit recept is zo ongelooflijk eenvoudig en snel te maken. Ze zijn no bake en binnen 5 minuten staan ze in de koelkast. Je moet dan helaas nog wel even wachten tot je er lekker van kan smullen, maar het is het wachten waard!Bij zowel dit recept als die van de oreo gebruik ik witte chocolade. Je kunt er ook voor kiezen om melk of pure chocolade te gebruiken, wat jij het lekkerst vindt. Zelf vind ik witte chocolade het beste bij deze versie passen. Maar als je bijvoorbeeld andere ingrediënten gaat gebruiken kan je makkelijk andere chocolade gebruiken.


Als je net zo'n Kinder-liefhebber bent als ons, dan zul je dol zijn op dit baksel! Drie ingrediënten, en absoluut heerlijk. Genieten ervan!


Heb jij dit heerlijke recept gemaakt? Maak dan een foto zet hem op je socials en tag ons @valenrosasrecepten. Wij zijn altijd benieuwd naar jullie creaties!


Kinder Fudge
Kinder Fudge

Wat heb je nodig:

1 blikje gecondenseerde melk

400 gram witte chocolade

200 + 160 gram Kinder chocolade


Voeg de gecondenseerde melk, witte chocolade en 200 gram Kinder chocolade toe in een steelpan en roer tot het is gesmolten.

Bedek een vierkante bakvorm met bakpapier en verdeel 80 gram Kinder chocolade stukjes in de bakvorm. Verdeel en voeg de fudge mix toe. Voeg meer stukjes Kinder chocolade toe als topping en zet minimaal 3 uur in de koelkast tot het mooi opgesteven is. Geniet van deze heerlijke Kinder fudge!
Valenrosa-1.png
bottom of page