top of page

Broodje Italian


Broodje Italian
Broodje Italian

Ik heb dit broodje een keer op vakantie gegeten en ik was er gelijk weg van. Nu heb ik mijn eigen versie gemaakt en ook deze is ontzettend lekker. Wanneer je een lekkere lunch wilt maken is dit makkelijke broodje echt een aanrader. Houd je niet van truffel mayonaise? Je zou eventueel ook nog de verse pesto mayonaise kunnen gebruiken van de AH. Deze ligt in de koeling bij alle verse dipjes. Om dit broodje te maken ga ik vaak naar de Italiaanse supermarkt en koop er echt Italiaans brood. Je kunt dit broodje ook maken met een ciabatta. Heb jij dit heerlijke Italiaanse broodje gemaakt? Tag ons dan in de foto @valenrosasrecepten.Wat heb je nodig voor 1 broodje:

1 ciabatta 

1 handje veldsla 

6 plakjes rosbief 

zout en peper

0,5 gegrilde paprika uit pot

1,5 eetlepel (verse) truffel mayonaise*

1 hand Parmezaanse kaas 


*Deze verse truffel mayonaise is te koop bij onder andere de AH


Snijd de ciabatta open en beleg de ciabatta met de veldsla. Leg op de veldsla de plakjes rosbief en bestrooi dit met een beetje peper en zout. Haal de gegrilde paprika uit de pot en snijd deze door de helft, wanneer je een groot broodje hebt kun je ook een hele gegrilde paprika gebruiken. Het is wel lekker om flink wat paprika op het broodje te doen, want dit geeft die extra smaak. 


Leg de paprika over de rosbief en verdeel wat kloddertjes truffel mayonaise over het broodje. Top het broodje af met versgeraspte Parmezaanse kaas. Doe de deksel van het broodje erop en smullen maar.
Comments


bottom of page