top of page

Broodje carpaccio


Broodje carpaccio
Broodje carpaccio

Maak kennis met deze heerlijke variant van een broodje carpaccio. Een van mijn favoriete broodjes.


Dit broodje carpaccio wordt gemaakt op een heerlijk Italiaans broodje. Deze Italiaanse broodjes zijn zo ontzettend lekker!


Deze focaccia broodjes maken alles beter. Ze zijn zo kruidig, fluffy en gewoon superlekker in combinatie met alles.


We hebben een eigen truffelsaus gemaakt van mayonaise van Oliehoorn. Deze mayo is gewoon mega lekker en romig. Beetje truffel tapenade erdoor en hij is perfect. Je hebt misschien iets langer de tijd nodig om dit te maken maar hé, dat is nog een 5 minuten werk.Goed brood is ook belangrijk, daarom kozen wij voor een focaccia. Het is perfect voor bij elk broodje, zo kruidig en zacht.


Overheerlijke carpaccio, rucola, pijnboompitjes, Parmezaan… je kent het wel. Alles bij inbegrepen een heerlijke smaakcombi in je mond. Gewoon zo goed!


Heb jij dit broodje gemaakt? Maak dan een foto en zet op social media. Tag ons @valenrosasrecepten en laat weten wat jij ervan vond. Wij vinden het altijd superleuk om te lezen wat jullie ervan vonden.


Focaccia carpaccio
Focaccia carpaccio

Wat heb je nodig voor 1 broodje:

een luxe broodje (ik koos focaccia)

6 plakken carpaccio

1 handje rucola

1 handje Parmezaan

1 eetlepel pijnboompitjes

1 eetlepel mayonaise win gebruiken die van Oliehoorn

1 theelepel truffeltapenade


Leg het broodje even onder het tosti-ijzer. Meng de mayonaise en de truffel samen tot een glad geheel.Snijd het broodje door en smeer de onderkant van het broodje met de truffelmayonaise. Verdeel de carpaccio over het broodje. Leg vervolgens de rucola, de Parmezaan en de pijnboompitjes over het broodje. Verdeel als laatste de heerlijke saus en klaar is je overheerlijke lunch!Valenrosa-1.png
bottom of page