top of page

Brunch in HoenderlooOpzoek naar een leuke hotspot in Hoenderloo? Brunch is de perfecte plek! Lekker gewandeld in het Nationale Park de Hoge Veluwe of een heel stuk gefietst in omstreken? Bij Brunch kan je heerlijk bij te komen met een lekker kopje koffie of hun specialiteit de huisgemaakte appelplaattaart met havermout! 


In het weekend ben ik graag hier, niet alleen om te genieten van al hun lekkers, maar het is ook mijn bijbaan om wat geld bij te verdienen en ervaring op te doen in de horeca. 


Brunch is een bakkerij, lunchroom en ijssalon in één. Vroeger was het pand een oude bakkerij wat nu helemaal gerenoveerd is van de binnenkant tot lunchroom. Achter in de zaak vind je een VVV-agentschap. 


Mooie ambachtelijke broden, heerlijke taartjes, belegde broodjes en schepijs. Dit is een perfect plekje om een actieve dag op de Veluwe te beginnen of af te sluiten. Ook streekproducten zijn hier te krijgen. Met een lekker zonnetje op het terras of gezellig binnen bij de haard, is het hier het hele jaar door fijn. De bakkerij ligt tegenover de ingang van Nationaal Park De Hoge Veluwe. 


Mijn favoriete ontbijtje hier zijn de wentelteefjes, vers gemaakt en heerlijk om de dag mee te beginnen! Als ik ga lunchen neem ik vaak een lekker dagsoepje wat elke dag verschillend is of een heerlijk broodje hummus avocado. Dit is mijn favoriet!


Comments


bottom of page